Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kaïn & Cozone – Yes | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kaïn & Cozone – Yes

Kaïn & Cozone – Yes

“HIM” of beter gezegd “Here I Am” zal de mixtape van rapper Kaïn en producer Cozone heten. Kain ken je misschien van zijn compilatie CD “Gedateerd” en de videos die hiervan uitkwamen, Cozone kan je misschien kennen door zijn productie voor Safi & Spreej hun succesnummer “Herinner mij” en natuurlijk meerdere producties van Belgische rappers. De mixtape zal over enkele weken uitkomen en zal features bevatten van o.a. Safi, Spreej, Tiewai, Baz, Jizz, Scarlenn, Biest, Yuboy Jeffrey, Krisy B en Ramzi. Hier kunnen jullie alvast een eerste preview beluisteren.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda