Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 12om12 – Dubbele W, RMB, Black Wolture, Conceptz en Giels | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

12om12 – Dubbele W, RMB, Black Wolture, Conceptz en Giels

11 april 2012 om 22:53 Nederland, Nieuws, Nieuws Nederland Geen reacties
12om12 – Dubbele W, RMB, Black Wolture, Conceptz en Giels

12om12 is een initiatief van Rmtainment. Het concept is simpel. Elke rapper spit live 12 bars. De opstelling kan per sessie variëren. Deze 12om12 sessie werd gerealiseerd ism Dubbele W, RMB, Black Wolture, Conceptz en Giels. De video is geschoten door Colin Knopper. De heren zijn ook te volgen op twitter: @rmtainment @RMB3027 @Gielsmusic @Black_Wolture @dubbele_w en @MrCONCEPTZ.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda