Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Documentaire: Fresku 2.0 | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Documentaire: Fresku 2.0

Documentaire: Fresku 2.0

Na wat onenigheid met platenmaatschappij Top-Notch over de documentaire waarin de nieuwe creatieve richting van Fresku wordt getoond, hebben Fresku en Teemong besloten deze vandaag zelfstandig uit te brengen via het eigen YouTube kanaal.

In de documentaire wordt in beeld gebracht hoe Fresku z’n carrière heeft omgegooid. Na samenwerkingen met o.a. Winne (‘Nieuwe Dag’) en Ben Cramer (‘De Clown’) is Frisse zich gaan richten op een nieuw experimenteel genre. Voor velen een genre wat als ontoegankelijk omschreven kan worden. In 50 minuten krijg je te zien hoe de Eindhovense MC z’n nieuwe album ‘Maskerade’ met kots, zweet en tranen bij elkaar schraapt voordat het wordt uitgebracht. Er zijn ontmoetingen te zien met o.a. Theo Maassen, die met veel moeite het bovenste uit de kan haalt. en Ali B die niet bepaald enthousiast is over de nieuwe stijl van Fresku. De ware emoties van Frisse komen naar boven op het moment dat een dierbare vriend van hem overlijdt.

Bekijk hier het door Teemong vastgelegde epos over de totstandkoming van het revolutionaire album Maskerade.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda