Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 DiepN – Dooln Ime Kop | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

DiepN – Dooln Ime Kop

16 april 2012 om 23:54 Track, Track Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
DiepN – Dooln Ime Kop

Na de track “Eigen Pad” dropt de West-Vlaamse rapper DiepN een nieuwe track genaamd “Dooln Ime Kop”. In de track maakt DiepN zijn verhaal over de donkere periode waarin de rapper nu zit. De beat is afgeleverd door Nachtkruper. Check of download de track “Dooln Ime Kop” hieronder!

Download: DiepN – Dooln Ime Kop

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda