Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Camp Rauw – Melktune | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Camp Rauw – Melktune

Camp Rauw – Melktune

Kwartfinalisten van de Grote prijs van Nederland Camp Rauw(Stryder, Gaza, De Mark) brengen vandaag hun nieuwe clip "Melktune" uit. De clip is gemaakt voor het project melkkleuren en "terug naar de basis" is de boodschap van het nummer. In de basis zijn we allemaal mensen met emoties ongeacht afkomst. We moeten leren van elkaar en blijven ontwikkelen. Melk staat symbool voor groei. We hebben allemaal moedermelk nodig gehad om te groeien. Laten we kortzichtigheid loslaten en onze verscheidenheid zien als een verrijking. Tijd om te groeien als mens.

Delen

Laat Een Reactie Na