Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 RMB & G-Boah – Elke Dag Een Les ft. Bianca | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

RMB & G-Boah – Elke Dag Een Les ft. Bianca

19 april 2012 om 22:52 Nederland, Track, Track Nederland Geen reacties
RMB & G-Boah – Elke Dag Een Les ft. Bianca

“Elke dag een les” is een nummer dat afkomstig is van het eerder verschenen “Croos tot Spangen 2″ album van RMB en G-Boah. Het nummer is in samenwerking met Bianca opgenomen, G-Boah nam wederom de productie op zich. “Elke dag een les” staat voor, je eigen pad bewandelen en tegenslagen in positiviteit omzetten. Het album “Croos tot Spangen 2″ is overigens nog steeds te downloaden. Volg hun moves op twitter: @RMB3027 @G_Boah en @honeybianca.

Download: RMB & G-Boah – Elke Dag Een Les ft. Bianca

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda