Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Negativ, Sheu de Reus, Bokoesam, Lito, KleuKleu, Keizer & Priester – Kook | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Negativ, Sheu de Reus, Bokoesam, Lito, KleuKleu, Keizer & Priester – Kook

Negativ, Sheu de Reus, Bokoesam, Lito, KleuKleu, Keizer & Priester – Kook

Tijdens de laatste 101barz sessie van Bokoesam nodigde hij de Nindo mannen Negativ, Keizer, Priester, Lito, KleuKleu en Sheu De Reus uit voor een gastopteden. Tijdens de sessie deden de heren de track ‘Kook ‘t’, waar ze nu ook video voor hebben gemaakt. De productie van de track is gedaan door Hyplified. De komende maand staat er nog meer op de planning bij Nindo. Er komen namelijk clips uit van o.a. Bokoesam, Negativ, Priester en Keizer. Check de videoclip hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na