Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 “Jizz – Silly White Boy” en “Kaïn & Cozone – Here I Am” releaseparty | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

“Jizz – Silly White Boy” en “Kaïn & Cozone – Here I Am” releaseparty

“Jizz – Silly White Boy” en “Kaïn & Cozone – Here I Am” releaseparty

Made Men Muzik organiseert over exact één maand een releaseparty waarbij ze de “Jizz – Silly White Boy” en “Kain&Cozone – Here I Am” mixtapes naar buiten zullen brengen. De avond zal doorgaan in CC Rix te Deurne met support acts van DJ G-Spot, Simon Grandz, Kleine Ben & King B en niemand minder dan Nederlandse rapper Nino die recent zijn debuutalbum uitbracht.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda