Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kaïn & Cozone – Leider #HIM | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kaïn & Cozone – Leider #HIM

Kaïn & Cozone – Leider #HIM

Nadat jullie al konden kennis maken met de tracks “Yes” en “Bazig” van het aankomende project van Kaïn&Cozone is “Leider” de eerste videoclip van de “Here I Am” mixtape. Voor dit nummer gebruikten Kaïn en Frank Telli weer het “one shot” concept waarvoor ze nu al een tijd bekend staan. Op 26 mei zal de mixtape worden voorgesteld op de releaseparty in Cc Rix te Deurne met supportacts van o.a. Simon Grandz, Kleine Ben & King B en de Nederlandse artiest Nino.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda