Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 NTREK – Mjir Dan Nen Track (album) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

NTREK – Mjir Dan Nen Track (album)

NTREK – Mjir Dan Nen Track (album)

De West-Vlamingen van NTREK dropten eerder deze week hun eerste gratis album genaamd “Mjir Dan Nen Track” online . Ik zou zeggen check gewoon die plaat en check zeker ook hun site NTREK.be. Download de plaat via de link hieronder!

Tracklist

01. Jaknikker
02. R.S.L.
03. Vandoage doek gin klop
04. Awe moa gezond zin
05. Peizdeki
06. Tony
07. Eigen flow
08. Mjir dan nen track
09. Big up vo te checkn

Download: NTREK – Mjir Dan Nen Track (album)

Delen

Laat Een Reactie Na