Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Presto – Arbeidersklasse vol. 1 EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Presto – Arbeidersklasse vol. 1 EP

18 mei 2012 om 15:34 EP, EP Nederland, Nederland Geen reacties
Presto – Arbeidersklasse vol. 1 EP

De Zaanse producer Presto is al een geruime tijd bezig in de muziek en produceerde hij onder andere voor Winne, Extince, VSOP en nog veel meer. Daarnaast was Presto de afgelopen jaren druk bezig met zijn producers EP “Arbeidersklasse vol. 1″. Eerder konden jullie al tracks Nino & Rascle en Duvel horen hier op Radio Zuid, maar vanaf vandaag is de gehele EP te downloaden, inclusief alle instrumentals. Op de EP zullen samenwerkingen staan met onder andere Sticks, Jiggy Djé, Winne, Tim, Fresku, Tommie, Kleine Jay, Joya Mooi en de Blocnotes. Check de link met tracklist en download hieronder!

Download: Presto – Arbeidersklasse vol. 1 EP

Delen

Gerelateerde Posts

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda