Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Amier Papier – Rijzende Ster (album) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Amier Papier – Rijzende Ster (album)

19 mei 2012 om 19:32 Album, Album Nederland, Nederland Geen reacties
Amier Papier – Rijzende Ster (album)

[tracklist]

 • 01. Rijzende Ster (Intro)
 • 02. Mic Check
 • 03. Lege Maag
 • 04. Wat Ik Zie
 • 05. Mijn Droom
 • 06. Papa is een Bitch
 • 07. Val in het Diepe
 • 08. Onvolwassen Liefde
 • 09. Niet Alleen
 • 10. Wiet & Whiskey
 • 11. Alles of Niets

[/tracklist] Hard Voor Weinig presenteert het debuutalbum “Rijzende Ster” van rapper Amier Papier. Het album telt twaalf nummers uit de periode 2009-2010 en is vanaf nu gratis te downloaden. Amier Papier maakt in 2010 zijn entree in de Nederlandse hiphopscene met de release van zijn compilatie “Hard Voor Weinig #1″, waarop de rapper verschillende opkomende talenten en gevestigde namen uit de scene samenbrengt. In 2011 wordt deze compilatie opgevolgd door een tweede volume en zijn debuut EP “Ik Wil Schijnen”. Ook lanceert de rapper het Hard Voor Weinig platform. Het album “Rijzende Ster” is opgenomen in de periode 2009/2010, toen Amier Papier deelnam aan de Grote Prijs van Nederland. Toen de rapper hierin werd uitgeschakeld is hij aan nieuw materiaal gaan werken, dat later dit jaar gaat verschijnen. Voordat dit materiaal naar buiten komt, heeft de rapper besloten om eerst de basis met de luisteraars te delen. Het album bevat twaalf nummers en is bijna volledig geproduceerd door Olle P (Oliver Pattinama), met uitzondering van twee producties van Killing Skills. Laatstgenoemde productieteam heeft ook de opname, mixing en mastering van het album verzorgd. Check de link met de tracklist en download hieronder!

Download: Amier Papier – Rijzende Ster (album)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda