Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Losco – Beat Tape | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Losco – Beat Tape

Losco – Beat Tape

Onlangs presenteerde Loscobeats met trots hun eerste beattape.

Losco is een samenwerking tussen vier producers uit Genk, die eerder al producties verzorgden voor rappers Abstract Ninjaa en Dceased (USA) en het Belgische label EigenMakelij. Verder zullen de vier heren ook een groot deel van de beats leveren voor Tastic en Tiewai hun opkomende album.

De beattape bestaat uit 12 tracks, die zij omschrijven als een frisse beattape met verschillende invloeden, samples en synths.

Delen

Laat Een Reactie Na