Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Nachtkruper doet oproep aan West-Vlaamse rappers | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Nachtkruper doet oproep aan West-Vlaamse rappers

Nachtkruper doet oproep aan West-Vlaamse rappers

Rapper Nachtkruper is bezig met het maken van een compilatie track met West-Vlaamse rappers. Daarom doet Nachtkruper een oproep aan de West-Vlaamse rappers die een verse willen droppen op de compilatie track. Hieronder vind je de beat voor de track. Voor meer info kan je Nachtkruper contacteren via facebook: www.facebook.com/Nachtkruper.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda