Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kain & Cozone – Pass That Mic ft. LeBoy Krisy B, Jack Sparow & Yuboy Jeffrey | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kain & Cozone – Pass That Mic ft. LeBoy Krisy B, Jack Sparow & Yuboy Jeffrey

Kain & Cozone – Pass That Mic ft. LeBoy Krisy B, Jack Sparow & Yuboy Jeffrey

Op 26 mei was de releaseparty van ‘Here I Am’, het wapenfeit van de Vlaamse rapper Kain en de producer Cozone. De aanwezigen konden alvast een fysiek exemplaar bemachtigen. ‘Pass That Mic’ is na ‘Leider’ de nieuwste video/single van ‘HIM’, op deze single worden Kain & Cozone bijgestaan door partner-in-rhyme Yuboy Jeffrey maar ook door LeBoy Krisy B (Brussel) en Jack Sparow (Vilvoorde) beide afkomstig uit het Franstalige gedeelte van België. Voor deze clip trokken ze dan ook samen met Frank Telli naar de hoofdstad Brussel en zorgde ze voor een mooi resultaat.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda