Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Roelie Vuitton – De Grote Chill 4/4 | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Roelie Vuitton – De Grote Chill 4/4

18 juni 2012 om 22:35 Album, Album Nederland, Nederland Geen reacties
Roelie Vuitton – De Grote Chill 4/4

Vorige week bracht Roelie Vuitton het vierde en tevens laatste deel van zijn vierluik-album ‘De Grote Chill’ uit op zijn bandcamp pagina. ‘De Grote Chill 4/4′ is geheel geproduceerd door The Apocope en bevat bijdrages van Big2, Lucky Fonz III, Fiddox en Dj Friss (Kraantje Pappie). Beluister het album hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na