Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Roelie Vuitton – De Grote Chill 4/4 | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Roelie Vuitton – De Grote Chill 4/4

18 juni 2012 om 22:35 Album, Album Nederland, Nederland Geen reacties
Roelie Vuitton – De Grote Chill 4/4

Vorige week bracht Roelie Vuitton het vierde en tevens laatste deel van zijn vierluik-album ‘De Grote Chill’ uit op zijn bandcamp pagina. ‘De Grote Chill 4/4′ is geheel geproduceerd door The Apocope en bevat bijdrages van Big2, Lucky Fonz III, Fiddox en Dj Friss (Kraantje Pappie). Beluister het album hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook