Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Stryder – Lieve Palestina | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Stryder – Lieve Palestina

Stryder – Lieve Palestina

Vrijdag 29 juni staat Stryder, samen met Gaza en De Mark als Camp Rauw in de kwartfinale van de Grote Prijs van Nederland. Om de mensen op te warmen releasen de mannen nu alvast een video van het nummer ‘Lieve Palestina’. De video neemt de kijker mee in een persoonlijke reis naar de Palestijnse vluchtelingenkampen en probeert het verhaal te vertellen van mensen die niet gehoord worden. Lieve Palestina staat op de ‘De Stem Van’ mixtape, die eerder dit jaar werd uitgebracht en is tevens ook de video waarin Stryder zijn identiteit onthult.

Delen

Laat Een Reactie Na