Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 KijkenMag x illCity – Ramzi Ontpopt | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

KijkenMag x illCity – Ramzi Ontpopt

KijkenMag x illCity – Ramzi Ontpopt

Vorige week organiseerde de stad Antwerpen een gratis oplucht festival met de beste Nederlandse en Belgische acts ter promotie verzorgt “Kijken Mag” steeds een korte presentatievideo van één van de artiesten die zullen optreden. Toen werd de video van “Ramzi” online gezet deze 17-jarige MC is volgens vele de meest belovende rapper uit België na zijn youtube hits “Blaze” en zijn bijdrage op “Snapback Remix” kan je hier iets recent horen.

Delen

Laat Een Reactie Na