Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Persoonlijk (PSL) ft. Lord Lhus & Influenza – Dit Jaar / This Year | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Persoonlijk (PSL) ft. Lord Lhus & Influenza – Dit Jaar / This Year

Persoonlijk (Eastgarden Music) dropt de derde video van de “Eetzakelijk EP”. Dit is een samenwerking met Lord Lhus uit South-Carolina (USA) en Influenza bekend van de engelstalige Rotterdamse formatie Cerebros. Video is geschoten door #Oostdingems #EastgardenVisionZ en de volledige EP is geproduceerd door The Architekt. Lord lhus liet in 1 week meer dan 9 tracks achter @EASTGARDEN MUSIC dus dit jaar kan je ook nog een Eastgarden X Lord Lhus Tape verwachten. #StayTuned

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda