Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Nieuwe website Radio Zuid online | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Nieuwe website Radio Zuid online

30 juli 2012 om 21:39 Nieuws Geen reacties
Nieuwe website Radio Zuid online

Vandaag mogen we aan jullie de nieuwe website voorstellen. Om te beginnen zijn we verhuisd van het websitedomein http://radiozuid.rtv-zuid.com naar http://radiozuid.com. Ook omdat we gebruik maken van een nieuw websitesyteem werken alle oude URL’s jammer genoeg niet meer. Ook is het ledensysteem geheel vernieuwd en aangepast. Log in of maak nu je account aan en check dat zeker uit!

Als je een account had in het ledensysteem om de vorige website zul je vandaag of morgen nog een mail krijgen met gegevens. Deze accounts moeten nog in het nieuwe systeem geplaatst worden. Als je nog geen account hebt maak zeker eentje aan!

Doordat we van domeinnaam verandert zijn zullen gelijdelijk aan al onze e-mailadressen aangepast worden. Om nu een persbericht te verstuuren naar ons moet je het mailen naar redactie.radiozuid@rtv-zuid.com. Dat zal met een overgangsperiode van drie maanden overgaan naar redactie@radiozuid.com. Dit mailadres is nu al beschikbaar. Dus wacht niet te lang en pas het binnen de drie maanden aan!

Wat we nog van plan zijn is dat we een uitgebreid event systeem zullen inrichten. We zullen het ook mogenlijk maken om met vb. facebook, twitter, enz.. je te laten registreren op de website voor een account. Ook wordt de mobiele website geheel vernieuwd. We schatten dat deze werkzaamheden begin september uitgevoerd zullen zijn.

Als u fouten heb gevonden of opmerkingen en vragen hebt kunt u ons altijd bereiken via ons nieuw e-mailadres: redactie@rtv-zuid.com.

Delen

Laat Een Reactie Na