Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Tastic – PuniRanger ft. Dubbel N | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Tastic – PuniRanger ft. Dubbel N

7 augustus 2012 om 23:53 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Tastic – PuniRanger ft. Dubbel N

Het is een poos stil geweest rondom Skateboard T, maar de Alphense man is terug van weggeweest. Volgende week dropt Tastic een nieuwe video van zijn aankomende project, maar om jullie nog even zoet te houden liet hij de track ‘PuniRanger’ gisteren los. Op de door Statik Music geproduceerde track werkt hij samen met Rottz artiest Dubbel N. Check of download de track hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na