Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Team Feunen – Alleen Voor Toy (Remix) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Team Feunen – Alleen Voor Toy (Remix)

13 augustus 2012 om 20:38 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Op de nacht van 4 op 5 mei 2012 is ‘Anthony Fernandes’ ook bekent als ‘Toyfeunen’ in de Rotterdamse wijk Schiemond doodgeschoten. Een week na de gebeurtenis verscheen het nummer ‘Alleen voor Toy’ van Emms (Broederliefde) en Jai op het internet. Hierna zijn de mannen nogmaals de studio ingedoken om een remix van het nummer op te nemen. De beat werd omgegooid door producer ZennyBeatz en was klaar voor de opnames. Op de remix hebben Emms en Jai samengewerkt met vrienden en broeders Alec, Marra, Opium Lotus, Jerr, Chiengmoney, Rits en zangeres Chelsi. De videoclip is gemaakt door NelioThaChef. Deze is opgedragen aan Anthony Fernandes alias Toyfeunen. Sterkte gaat uit naar familie en vrienden. Rust In vrede president, 25-08-1989 / 05-05-2012.

Delen

Laat Een Reactie Na