Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx ft. DF (DSF) – Lovesong‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx ft. DF (DSF) – Lovesong‏

17 augustus 2012 om 16:07 Nederland, Track Nederland Geen reacties
ConvexXx ft. DF (DSF) – Lovesong‏

Rapper ConvexXx heeft vooral als solo artiest naam gemaakt maar is als sinds 2008 member van de groep DSF uit Deventer.

Een lange tijd heeft hij alleen solo dingen naar buiten gebracht maar daar komt verandering in. Liefde hangt in de lucht met dit zomerse weer dus vandaag verschijnt de eerste single van de #DSFBack mixtape online met de titel ‘Lovesong’. Check of download de track hieronder!

Download: ConvexXx ft. DF (DSF) – Lovesong‏

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda