Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Beelden optredens Fresku en Dope D.O.D. op Lowlands | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Beelden optredens Fresku en Dope D.O.D. op Lowlands

19 augustus 2012 om 16:17 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Natuurlijk is het LowLands festival nog in volle gang, maar de artiesten Fresku en Dope D.O.D. hebben al op het podium gestaan. De mensen van 3voor12 hebben het hele concert geregistreerd. De beelden kunnen jullie hieronder bekijken!

Deze week kwam ook het nieuws dat de Groningse groep Dope D.O.D. samen met Duck Down Records het album ‘Branded’ opnieuw zal gaan uitbrengen in Amerika. Het label waar onder andere Sean Price, Pharaohe Monch, B-Real brengt het album op 9 oktober uit, inclusief vier bonustracks.

Fresku

Dope D.O.D.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda