Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kaascouse – Duivelskind | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kaascouse – Duivelskind

19 augustus 2012 om 18:55 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Dat Kaascouse van shockeren houdt is algemeen bekend. Nu zoekt hij de grenzen ook weer op met zijn nieuwe clip “Duivelskind” die hij uitgerekend op de dag van het suikerfeest released. De clip is gemaakt door @Pro6verbaal en de track is afkomstig van de “Eet Smakelijk Tape”. Check de videoclip “Duivelskind” hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda