Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Adje – Hele Meneer #Dingems EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Adje – Hele Meneer #Dingems EP

20 augustus 2012 om 17:22 EP Nederland, Nederland Geen reacties
Adje – Hele Meneer #Dingems EP

In de maand maart kondigde Adje het al aan, maar na maanvan dan uitstel is de EP “Hele Meneer #Dingems” er . Iets meer dan een week geleden dropte ze al van uit het Streetknowledge kamp de videoclip van de single “Hele Meneer“, die je trouwens nog altijd bij ons kan bekijken.

De EP Dingems telt in totaal zeven nummers en is in zijn geheel geproduceerd door Reverse. Op de plaat staan geen samenwerkingen en zijn enkel Adje en Reverse te horen. De EP geldt dan ook als voorbode voor het album dat de twee heren waarschijnlijk dit jaar nog zullen uitbrengen. Check de tracklist hieronder en beluister de plaat hier!

UPDATE – Je kan de EP “Hele Meneer #Dingems” van Adje nu kopen op bandcamp.com voor €4.99. De EP is nu ook trouwens hieronder te beluisteren!

Kopen: Adje – Hele Meneer #Dingems EP

Delen

Laat Een Reactie Na