Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Bren Emsee x Fonk Loks x Berry x Jooper x LTRRas x PSL “Persoonlijk” – #4TheFuckOfIt | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Bren Emsee x Fonk Loks x Berry x Jooper x LTRRas x PSL “Persoonlijk” – #4TheFuckOfIt

20 augustus 2012 om 19:32 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Bren Emsee x Fonk Loks x Berry x Jooper x LTRRas x PSL “Persoonlijk” – #4TheFuckOfIt

Op een willekeurige zaterdagavond kwam dit stel samen. En wat gebeurd er als je zes MC’s in één kamer zet? Juist, pennen, opnemen, drankje hier drankje daar, groente in een vloe en hier het eindresultaat! #4TheFuckOfIt.

Een samenwerking van onze grote vriend Bren Emsee , hiphopchef Fonk Loks (van oa. Loks Kitchen en Mad Flavours), Berry de bes, Joopert de jokert, LT van de Rras groep, en de eindbaas PSL “Persoonlijk”! Check of download de track “#4TheFuckOfIt” hieronder!

Download: Bren Emsee x Fonk Loks x Berry x Jooper x LTRRas x PSL “Persoonlijk” – #4TheFuckOfIt

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda