Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 MutiaraTEC x S.I.D. – Mi Weri | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

MutiaraTEC x S.I.D. – Mi Weri

24 augustus 2012 om 20:17 Nederland, Track Nederland Geen reacties
MutiaraTEC x S.I.D. – Mi Weri

MutiaraTEC en S.I.D. zijn dezer dagen druk bezig met het afronden van hun nieuwe EP. De track “Mi Weri” is al de tweede track die de mannen loslaten van hun nieuwe EP, eerder kon je al de videoclip van “In Je Face” bewonderen. Maar vandaag dus de track “Mi Weri” die hieronder te downloaden en te beluisteren  is!

Download: MutiaraTEC x S.I.D – Mi Weri

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda