Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Engel & Just – Stad ft. Herman | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Engel & Just – Stad ft. Herman

24 augustus 2012 om 22:03 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Vandaag droppen Engel en Just een gloednieuwe videoclip van de track “Stad”. De track is een voorbode van gloednieuw werk die de twee die in 2011 het album “Statler & Waldorf” dropten. Op de track worde de mannen trouwens bijgestaan door zanger Herman die net als Just zijn roots heef liggen in Middelburg. Check de videoclip “Stad” hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda