Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Ricks ft. Chiengmoney – HIBI | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Ricks ft. Chiengmoney – HIBI

27 augustus 2012 om 15:50 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Ricks ft. Chiengmoney – HIBI

Na de tracks “Rennen Voor Me Dough” en “B**** N****z” dropt rapper Ricks vandaag weer een voorproefje online van zijn aankomende solo album. Ricks wordt op de track “HiBi” bijgestaan door rapper Chiengmoney. De track is geproduceerd door DJ MP. Beluister de track hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda