Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ZaCairo – The 16’s EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ZaCairo – The 16’s EP

27 augustus 2012 om 19:16 EP Nederland, Nederland Geen reacties


Na enleke tracks en video’s als voorproef is het nu tijd voor ZaCairo zijn nieuwste wapenfeit. Hij dropte vorige vrijdag zijn nieuwe EP genaamd “The 16’s”. De tape bevat prodocties van Fresh Prince, Johnny Juliano, The Renegades, Freek van Workum, LT, Big Rus, Dizzybeats en MixeMFX. De EP is hieronder te downloaden!

Download: ZaCairo – The 16’s EP

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda