Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 101Barz – Zomersessie 15 – Bolle | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

101Barz – Zomersessie 15 – Bolle

28 augustus 2012 om 15:31 101Barz, Nederland Geen reacties

Bolle is in de studio geweest en heeft een enge zomersessie opgenomen. Hij is hard bezig met Bakkerij Bolle. Misschien heb je de shirtjes en truien hier en daar al voorbij zien komen. Binnekort opent hij de ‘koop wat of kook wat’ webshop, gooit hij wat clips op jullie en gaat hij naar eigen zeggen veel herrie in de game brengen. Volg de movement op twitter (@Bakkerijbolle) en check de zomersessie!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda