Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Live In Concert ADJE & Friends vanavond! | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Live In Concert ADJE & Friends vanavond!

30 augustus 2012 om 14:59 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Vandaag “Donderdag 30 augustus” introduceert 4SHOBANGERS.COM een gloednieuwe uitgaansavond in de Bitterzoet, genaamd ‘SUPPORT YOUR LOCALS’.

Deze kick-off zal geheel in het teken staan van ‘ADJE & Friends’. Dat wil zeggen dat ADJE als eerst de kans krijgt om tijdens zijn optreden in de Amsterdamse Bitterzoet zijn eigen support acts te selecteren en een volledige show in elkaar te zetten.
Dan vraag je je natuurlijk af wie de support acts worden? Daar doen we natuurlijk nog geen uitspraak over en kom je de komende dagen achter door @4SHOBANGERScom en @Adjedonnie te blijven volgen op twitter.
Let op! ‘SUPPORT YOUR LOCALS’ is een uitgaansavond vol live acts en het allerbelangrijkste ook nog eens een gezellig feestje voor muziekliefhebbers, fans en hooligans van ‘ADJE & Friends’.
Om deze reden hebben we buiten de live performances om ook nog eens DJ DRIVAH, KID Q, D-TRAIN, JEAN JEANSEN en 4SHOBANGERS als host om de avond, met de nieuwste en lekkerste RnB/Hip-Hop tracks, in goede banen te leiden.
Vandaag is het eindelijk tijd voor ADJE, van de Sloddervosgang, en friends om de kick-off van SUPPORT YOUR LOCALS te verzorgen.
Vanwege de verwachtte drukte geeft 4SHOBANGERS.COM 100 SVG fans de kans om jezelf op de betaalde gastenlijst te zetten.
Wil jij ervoor zorgen dat je vandaag 100% binnen komt bij de Bitterzoet? Stuur dan een mail met je voor en achternaam, voor 18:00 naar events@4shobangers.com!

Sta je eenmaal op deze betaalde gastenlijst dan krijg je als Sloddervosgang fan voorrang op de bezoekers die zich niet hebben aangemeld en ben je verzekerd van je plekkie binnen. Betaling van deze plek gebeurd bij de kassa.

SUPPORT YOUR LOCALS
ADJE & FRIENDS
30 AUGUSTUS 2012
BITTERZOET
22.00 – 03.00
HOST: 4SHOBANGERS
DJ’s: DRIVAH / KID Q /
D-TRAIN / JEAN JEANSEN
www.4shobangers.com
Twitter: @4shobangerscom
Instagram: @4shobangersdotcom
Facebook: 4shobangersdotcom

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda