Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Chapa – Generals | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Chapa – Generals

30 augustus 2012 om 15:31 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

De Bosche rapper Chapa ken je natuurlijk van het Zieke Zuiden team en van z’n verschillende videoclips die regelmatig droppen. Een tijdje geleden klapte o.a. de video ‘Kan Niet Man’ (afkomstig van het Zieke Zuiden album) waarbij de producers Error & Pups z’n rug hadden.

Nu is het weer tijd voor nieuwe moves en Chapa besluit een anthem-track te maken voor de Eindhovense ”Squadron Generals”, een team bestaande uit o.a. DJ’s, producers en mc’s. SG leden Error & Pups nemen de productie op zich en het videoteam ‘Sjaak’ schiet de video om het compleet te maken!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda