Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kain & Cozone – Good vs Bad times ft. Ramzi & Biest | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kain & Cozone – Good vs Bad times ft. Ramzi & Biest

30 augustus 2012 om 0:07 Videoclip Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

Na de laatste clip van Kain & Cozone was het echter stil rond het project ‘Here I Am‘ maar dat wil enkel zeggen dat Kain de aflopende maanden druk bezig was met de opnames voor het opkomende TV-programma dat op donderdag 6 september zal worden uitgezonden genaamd ‘In De Mix’.

De video ‘Good vs Bad Times‘ met gastbijdrages van Ramzi en Biest is inmiddels de 3de clip van de mixtape die nog steeds gratis te downloaden is. Check de videoclip van  ‘Good vs Bad Times‘ hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na