Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Trailer BoomDox festival online | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Trailer BoomDox festival online

31 augustus 2012 om 23:44 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Vanaf vandaag staat de BoomDox trailer online! Hierin wordt o.a. de line up van het festival gepresenteerd. De trailer is gemaakt voor de tweede editie van het BoomDox festival dat op 23 september in Rotterdam plaatsvindt. De gevarieerde line-up bestaat zowel uit gevestigde namen waaronder Kubus, Sticks & Rico, Duvel X Nikes en Oddisee (USA), als uit nieuw talent zoals Black Wolture, Sammie ft Del’Boy (UK) en Safi & Spreej ft. Tiewai (BE). BoomDox maakt de slogan ‘Nieuwe Hiphop In Je Smoel’ dus meer dan waar.

DROPZONE CONTEST

Maar de zoektocht naar nieuwe Hiphop gaat voor BoomDox verder dan alleen voor de reguliere programmering. De finale van deDropzone contest gaat volgende week van start. Via de Dropzone contest op www.hiphopinjesmoel.com hebben diverse acts materiaal ingezonden om een plekje te bemachtigen op de main stage van BoomDox. Negen acts zijn in de running: D-Luzion, ZoWat!, Risskant & Benzie, Red Ribbon, Mr. Morbid & Melph, Xaline, Djablo, Brada en Apex Aurilliuz. Van elke act verschijnt er een interview online en het publiek stemt hun favoriete act naar het festival.

MIXTAPE

Binnenkort verschijnt de BoomDox mixtape, gemixt door DJ DNS van Shit Is Bangin’. De mixtape bevat tracks van alle BoomDox artiesten en is gratis online te checken. DJ DNS gaat Nederland representen op het internationale Red Bull Thre3 Style kampioenschap en is hierdoor helaas niet aanwezig op BoomDox. Zijn vervanger is niemand minder dan Jane Doe. Samen met de rest van het Shit Is Bangin’ collectief en de mannen van Fat Lady Soundsystem wordt er buiten de tofste en meest sexy hiphop op de Fat Lady’s Bangin’ stage gedraaid.

FESTIVAL AANBOD

Naast de main stage en Fat Lady’s Bangin’ stage, is er de BMDX MRKT waar diverse sneaker, kleding, en andere winkeltjes hun producten exposeren en verkopen. Behalve een dosis flinke boombap en harde shows, kunnen bezoekers fresh gekleed van het terrein lopen.

Tenslotte zijn er in hartje Rotterdam keiharde cyphers opgenomen die spoedig online verschijnen. Dus stay tuned en blijf BoomDox volgen op FacebookTwitter & YouTube.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda