Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Beatbakkers Beattape II‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Beatbakkers Beattape II‏

1 september 2012 om 0:35 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties

Beatbakkers Beattape is terug met het tweede deel! De officiële Beatbakkers Beattape deel twee is een feit. Nadat in 2011 het eerste deel het licht zag, is op 1 september 2012 het tweede deel op het internet verschenen. De beattape is bedoeld om de beste underground producers en beatmakers uit Nederland en buitenland de kans te geven om in de spotlights te staan. Luisteraars kunnen bij deze tape genieten van maar liefst achttien verschillende beats van verschillende producers. De tape bevat drie kwartier luisterplezier met voor ieder wat wils. Het project is een initiatief van Sneak-E & Juice3M.

Download: Beatbakkers Beattape II‏

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda