Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Opening nieuwe shop “Sneakalicious” in Roeselare was succesvol | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Opening nieuwe shop “Sneakalicious” in Roeselare was succesvol

4 september 2012 om 18:03 Nieuws Vlaanderen, Vlaanderen 2 reacties

Vorige week zaterdag 1 september opende in Roeselare een nieuwe sneakerstore genaamd “Sneakalicious”. De nieuwe shop bevindt zich in de Sint Amandsstraat 22, 8800 Roeselare. De shop is van dinsdag tot vrijdag open van 10u tot 18u, en op zaterdag tot 18u30. Radio Zuid was ook aanwezig tijdens de opening en besloot een kort interview te doen met eigenaren Tim (beter bekend als rapper Morsdood) en Annelies.

 

We vroegen aan Tim:

Hoe ben je op het idee gekomen om een tweede shop te openen?

In de 22shop (zijn eerste shop) kreeg ik veel vraag naar speciaale schoenen die niet iedereen heeft, daarom heb ik beslist om deze tweede shop te openen speciaal voor schoenen.

Worden er nog andere dingen verkocht buiten schoenen in de shop?

Ja, assesiores, caps, t-shirts, vestjes, sokken, headphones, noem maar op…

Is er iets wat deze shop onderscheid van andere shops, “de concurentie”?

Sowieso we willen niet zomaar een shop zijn, we willen een trentzetter zijn in alles wat we doen. Alle schoenen dat we hebben is niet achter gekeken van andere shops. Het is gewoon onze eigen keuze en wetende wat dat de lifestyle is, we leven zelf zo , zo weten we wat we zoal moeten bestellen voor de klanten. sowiezo zijn klassiekers, klassiekers hé+

Is er ook varriatie van sooren schoenen in de shop?

Ja, voor zowel jong, oud, hip, meer gekleed, noem maar op… iedereen vindt hier zijn ding.

Wat zijn de merken van schoenen die je zoal verkoopt?

Timberland, Nike, Bjorn Borg, K1X, New Balance, Converse, en nog enkele…

Ik heb vernomen dat er nog een website van de shop aankomt. Wat zullen we daar kunnen aantreffen?

Op de website zal je een overzicht kunnen vinden met wat we in de shop hebben. Het zal niet echt een webshop worden. Als je een product wenst te kopen via de website moet je contact met ons opnemen en het product die je wenst te kopen door te geven met maat etc. Je zal op de website snel kunnen kiezen tussen merk, maat etc. Meer info over die site zal nog volgen.

We vroegen toen nog aan Annelies die in de shop staat of veel opkomst was op de eerste openingsdag en ben je tevreden?

Ja ik ben tevreden, er is veel volk langsgekomen.

Tim zijn reactie op de vraag wat hij zelf van de nieuwe shop vindt was kort en krachtig…

Béére

 

Ik zelf vond het zeker een succesvolle opening van de nieuwe shop. Ga zeker eens langs als je daar in de buurt bent! Hieronder vindt je nogmaals alle informatie over de shop Sneakalicious. Radio Zuid wenst nog de shop alle succes toe!

Sneakalicious

Sint Amandsstraat 22,
8800 Roeselare
Openingsuren: van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 18u en zaterdag tot 18u30. Maandag sluitingsdag.

Door Pieter Everaert.

Delen

  1. vervaeke lorenzo 6 juli 2014 om 10:57

    wa kosten de air maxen ?

  2. hoste daisy 8 september 2013 om 14:11

    heb je ook baby petten?

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda