Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Bastaard Presenteert De Making Of | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Bastaard Presenteert De Making Of

5 september 2012 om 1:08 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties
Na Ontsnappen, De Therapiesessie & Geen Idee merkt Bastaard steeds meer interesse in zijn aankomende project: De DoetZoRaar EP. Daarom besluit Bastaard om een video online te zetten van een studiosessie. Die dag werden twee nummers opgenomen; Niemand Is Gekker Dan Ik & Scepsis. Deze nummers zullen uiteraard te horen zijn op zijn aankomende EP.
Deze EP heeft lang op zich laten wachten maar nu is het zover, op de verjaardag van Bastaard (24 September) komt De DoetZoRaar EP eindelijk uit! Op die datum kan je ook nog een cadeautje verwachten van Bastaard, dus blijf hem in de gaten houden
Video & Montage door Bastaard

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda