Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Fero Tisesty – LaLa | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Fero Tisesty – LaLa

5 september 2012 om 17:26 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Fero Tisesty – LaLa

Vandaag dropte Fero Tisesty een nieuwe track online genaamd “LaLa”. de track is afkomstig van de “End Of The World” mixtape. De track gaat uit naar de manier hoe hij dacht over zijn liefdesleven. De manier hoe hij er naar keek , en hoe het hem heeft laten kijken naar dingen voor de toekomst.

Ook werd meedegeeld dat de videoclip van de track “Fuck You” op 16 september zal verschijnen. Maar check nu alvast de track “LaLa” hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda