Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Plusse PP – Fuck It, Ik Zit Vast | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Plusse PP – Fuck It, Ik Zit Vast

5 september 2012 om 16:42 Nederland, Track Nederland 2 reacties
Plusse PP – Fuck It, Ik Zit Vast

Na zijn vurige spitsessie bij Zonamo Underground released Plusse PP vandaag de track “Fuck it, ik zit vast”. De productie op de track is verzorgd door Brenxbeats. Plusse PP is nu druk bezig de laatste hand te leggen aan een “introductie-tape” welke spoedig uit zal komen. “Fuck it, ik zit vast” is de eerste track afkomstig van deze tape. Er is inmiddels ook al een videoclip bij het nummer geschoten. Deze zal volgende week woensdag gereleased worden.

Voor verdere informatie en / of boekingen kan er gemaild worden naar info@b9entertainment.com. Volg Plusse PP ook op Twitter @plussepp. Check of download de track “Fuck it, ik zit vast” hieronder!

Download: Plusse PP – Fuck It, Ik Zit Vast

Delen

  1. @barkie100 5 september 2012 om 18:57

    Jah dit is dik …love broer je doet je ding….

    • @froes2 6 september 2012 om 17:25

      dikke shit respect maaah nigga

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda