Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Flow&Co – Koningsnummer | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Flow&Co – Koningsnummer

5 september 2012 om 17:02 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Na het uitbrengen van hun EP ‘De Snapbedoel Tape’ heeft Flow&CO niet stilgestaan, ze zijn naar eigen zeggen “door blijven lopen”. Ze wonnen Hiphop Hard, de live-competitie van oost-Nederland, en ze staan in de halve finale van De Grote Prijs van Nederland. In aanloop naar deze halve finale laat deze jonge act een nieuwe clip los genaamd Koningsnummer. Met Koningsnummer neemt F&C zowel het oor en het oog mee in de mysterieuze wereld van de Kibbelayng. Camerawerk & Editing: Micha van Randen en MaxaVids. Regie : Urbs. Check de videoclip van “Koningsnummer” hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda