Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 101Barz – Megasessie 2012 | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

101Barz – Megasessie 2012

6 september 2012 om 23:15 101Barz, Nederland Geen reacties

Bij 101Barz hebben ze een nieuwe website en wat werd ingezet met een megasessie!

Eindelijk een nieuwe website! En bij een nieuwe website hoort natuurlijk een classic hiphop moment. Daarvoor hebben we een Nederhop allstar team geselecteerd met: ExcellentRQSJebroerEmmsKeizerDretMatarrLil’ KleineD-DoubleKleine Viezerik,LastpacRasskulzScarface en Adje. Wie vind jij het hardst rappen tijdens deze sessie? Drop een comment en laat je horen! Twitter mee met #101Barz of #megasessie. Audiotrack van de megasessie downloaden? Hier klikken dan!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda