Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Fotoreportage clipshoot PluSse PP “Fuck it, ik zit vast”‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Fotoreportage clipshoot PluSse PP “Fuck it, ik zit vast”‏

11 september 2012 om 15:24 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties
Fotoreportage clipshoot PluSse PP “Fuck it, ik zit vast”‏

Zoals aangekondigd zal PluSse PP morgen de videoclip releasen van “Fuck it, ik zit vast”. Tijdens de opnames van deze videoclip was Conner Lont van MicoStreet Media aanwezig en heeft een aantal foto’s geschoten. De track is afkomstig van PluSse’s “introductie-tape” waar hij op dit moment de laatste hand aan legt.

In de bijlage een aantal foto’s. Bekijk ze alvast en kom in de mood voor de videoclip die morgen gereleased zal worden.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda