Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Lenterebellen & Harold – Kleine Dingen | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Lenterebellen & Harold – Kleine Dingen

11 september 2012 om 16:06 Track Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Lenterebellen & Harold – Kleine Dingen

Gisteren dropte Lenterebellen (Kanbier & Samme) samen met Harold een nieuwe track online genaamd “Kleine Dingen”. De beat is afkomstig van Anno Domini en de track is geproduceerd door T-Loc (kraakpandproducties). Check of download de track “Kleine Dingen” hieronder!

Download: Lenterebellen & Harold – Kleine Dingen

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda