Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Tastic – SkateBoardSteeb | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Tastic – SkateBoardSteeb

11 september 2012 om 15:40 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Eerder konden we al de tracks “Klaarwakker” en “Puniranger” zien van Tastic uit Alphen a/d Rijn. Momenteel is hij druk bezig met het afronden van zijn derde EP die als alles goed verloopt eind deze maand afgewerkt zal zijn. Maar check onder tussen de videoclip van de track “SkateBoardSteeb” hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda