Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Amier Papier – Back In De Billy | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Amier Papier – Back In De Billy

12 september 2012 om 15:39 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

In het kader van het aankomende Op De Block festival (15 september a.s.) presenteert medeorganisator Amier Papier zijn nieuwe videoclip ‘Back In De Billy’.

Aankomende zaterdag organiseren Stichting Bijlmer Style, hiphopplatform Hard Voor Weinig en producers/muziekstudio Killing Skills de eerste editie van het nieuwe hiphopfestival Op De Block bij de creatieve broedplaats Heesterveld in Amsterdam Zuidoost. In de aanloop naar het festival toe is afgelopen week de gratis digitale EP ‘Op De Block Vol. 1102’ verschenen, met vijf exclusieve tracks van hiphopartiesten die verbonden zijn aan het festival. Bij het nummer ‘Back In De Billy’ van Amier Papier is nu een videoclip verschenen.

In de line-up van het Op De Block festival staan namen als Hef, Zwart Licht, Green Gang, Dret & Krulle en meer. Vandaag is bekend geworden dat Amier Papier ook aan de line-up van het festival is toegevoegd. Het nummer ‘Back In De Bily’ is geproduceerd door Max Macgyver, een jonge producer die hiermee zijn eerste productie aflevert. De beelden voor de videoclip zijn geschoten door Martin Baker en gemonteerd door Max Korte voor Hard Voor Weinig.

Check de videoclip van “Back In De Billy” hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda