Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Plusse PP – Fuck It, Ik Zit Vast | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Plusse PP – Fuck It, Ik Zit Vast

12 september 2012 om 12:54 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Zoals aangekondigd released PluSse PP vandaag de videoclip “Fuck it, ik zit vast”. Deze track zal komen te staan op zijn “introductie-tape”, welke hij nu aan het afronden is. Details over deze tape zullen spoedig naar buiten worden gebracht.

Na “Showtime” van Dret & Krulle is dit de tweede videoclip in korte tijd die door B9entertainment naar buiten wordt gebracht. Hou deze dan ook goed in de gaten!

Voor verdere informatie en/of boekingen kan er gemaild worden naar info@b9entertainment.com

Volg PluSse PP ook op twitter. @plussepp

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda