Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 BoomDox mixtape 2012‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

BoomDox mixtape 2012‏

13 september 2012 om 18:39 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties

De BoomDox 2012 mixtape staat online! Deze mixtape is in elkaar gemixt door DJ DNS van het Shit Is Bangin’ collectief en op de mixtape staan exclusieve en nieuwe tracks van artiesten die op 23 september komen optreden. Het gaat dus om tracks van o.a. Sticks, Black Wolture, Lexcouper, Safi & Spreej, Oddisee, Persoonlijk, Duvel en velen anderen. Download of beluister die tape hieronder!

Download: BoomDox mixtape 2012‏

By the way er is ook nu een BoomDox playlist op 22tracks.com. Check het hier!
Bekijk hieronder trouwens ook nog eens de trailer van Boombox!

BoomDox
Nieuwe Hiphop In Je Smoel
Datum: 23 september 2012
Tijd: 13:30 – 22:30u
Prijs: €10,- (geen vvk)
Locatie: Mini Mall Rotterdam (5 min lopen vanaf R’dam CS)

FacebookTwitterWebsite

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda