Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Conceptz – 2 Tafels,1 Mic | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Conceptz – 2 Tafels,1 Mic

13 september 2012 om 18:30 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Conceptz – 2 Tafels,1 Mic

In aanloop naar de release van “Bars&Respect”, geeft Conceptz zijn EP cover en de track “2 Tafels,1 Mic” vrij. Deze track zal ook op zijn EP ‘Bars&Respect’ komen te staan. Check of download de track “2 Tafels,1Mix” hieronder!

Op 23 September zal Conceptz, tijdens het BoomDox festival (in Mini Mall te Rotterdam), zijn EP “Bars&Respect” releasen. Onder de naam @MrConceptz zijn zn moves op twitter te volgen.

Download: Conceptz – 2 Tafels,1 Mic

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda